Följ Elmia AB

Hett målvaktsmöte på Elmia Automation

Nyhet   •   Maj 11, 2016 09:12 CEST

Från världens starkaste industrirobot till målvaktslegendarerna Jens Lehmann och Thomas Ravelli. Som vanligt bjuder Elmia Automation på fyra fullspäckade dagar.
– Det är en komplett mässa för hela automationsbranschen, säger projektledaren Henrik Landén.

Vad sägs till exempel om FANUC M-2000iA/2300? Världens starkaste industrirobot som kan lyfta upp till 2 300 kilo. Eller ett hett målvaktsmöte när Jens Lehmann och Thomas Ravelli träffas under rubriken ”Technology-Goalkeeper-Talk”?

Den förre landslagsspelaren för Tyskland, och Arsenal-keepern, Jens Lehmann är sedan 2012 ambassadör för det tyska storföretaget Schunk.

– Besökarna på Elmia Automation kan förvänta sig att hitta allt inom automation – från komponenter till helhetslösningar och tjänster. Jag är säker på att alla lär komma hem från mässan flera erfarenheter rikare, säger Henrik Landén.

Elmia Automation är den ledande automationsmässan för Sveriges tillverkningsindustri. Här visar de ledande komponent- och robotleverantörerna helhetslösningar för en effektiv och automatiserad produktion. Mässan startade tisdagen den 10 maj och pågår fram till fredagen den 13 maj. Parallellt med Elmia Automation arrangeras även Elmia Svets och Fogningsteknik, Elmia Plåt och Elmia Verktygsmaskiner.

– Automationsbranschen är inne i en intensiv utvecklingsfas. Det dyker hela tiden upp revolutionerande nyheter som vi följer upp på Elmia Automation, säger Henrik Landén.

Jens Lehmann och Thomas Ravelli finns i Schunks monter onsdagen den 11 maj från klockan 13.30.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.