Följ Elmia AB

Ljust, ljust laxrosa - en färg helt rätt i tiden

Nyhet   •   Apr 24, 2015 19:36 CEST

Oenoforos och Carovin är vana mässutställare och nu är det på Elmia Vårsalong som de dukat fram sina viner på. Samtidigt som man erbjuder provsmakning av viner från hela världen, värvar man nya medlemmar till sin vinklubb Senses Wineclub och ser fram emot att möta vinsmakare utanför storstadsregionerna.

– Det är första gången vi är på konsumentmässa här i Jönköping och vi ser verkligen fram emot att nå utanför storstäderna med vår vinklubb Senses Wineclub för att kunna erbjuda fler möjligheter att besöka våra vinprovningar och aktiviteter säger Mimmie Norin på Oenoforos/Carovin. Detta är vårt sätt att träffa slutkonsumenter och höra deras åsikter kring våra produkter, som annars säljs till restauranger och på Systembolaget, fortsätter Mimmie.

En av de stora nyheterna man visar på mässan är ett ljust laxrosa rosévin som har blivit väl mottaget av recensenterna.

– Både färg, smak och rådande trender gör detta vinet till en blivande storsäljare i sommar. Det ligger i rätt prisklass också, menar Jonas Hellman som också står i montern och häller upp vin till besökare som räcker fram en dryckeskupong. 

Vinet heter Castel Roubine Rosé och är från Frankrike och innehåller de klassiska rosédruvorna: grenache, syrah och cinsault. Självklart finns det fler viner att smaka på under mässan. Kom hit och prova på mässan och köp det sedan i ett systembolag nära dig!

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.