Följ Elmia AB

Branschen väljer Elmia Park & Golf - storsatsar tillsammans inför 2011

Pressmeddelande   •   Dec 08, 2010 12:12 CET

2011 års upplaga av Elmia Park & Golf blir en gemensam storsatsning från hela branschen. En rad storföretag och branschorganisationer sätter mässan som nummer ett.

– Historiken, det geografiska läget och de resurser som finns på mässan gör det självklart för våra medlemmar att synas just här, säger Pär Thunström, MaskinLeverantörerna.

När representanter från hela branschen samlas för att dra upp riktlinjer för nästa års mässa är rösterna enade.

– Alla är tydliga med att det bästa för branschen är att koncentrera sig på en samlingsplats och att det är Elmia Park & Golf som ger de bästa förutsättningarna. Nu tar vi tillsammans ett bredare grepp och erbjuder ett matigare upplägg än någonsin, säger Niklas Lundgren, projektledare Elmia Park och Golf. 

Förutom den rekordstora utställningsdelen fokuserar mässan med samarbetspartners på fler mötesplatser för fler besökargrupper än någonsin och ett större utbud av föreläsningar och konferenser.

– Detta är något vi alla har jobbat för länge. Nu hårdsatsar vi på att ena den tidigare något splittrade branschen, säger Staffan Johnsson, marknadschef för golfförsäljningen Hako Ground & Garden, och tillägger:

– Anledningen till att Hako väljer just Elmia Park & Golf är att vi träffar fler kundgrupper här än på någon annan mässa.

För att ge företagen i branschen bästa möjliga förutsättningar för en givande mässa är de samlade branschföreträdarna också överens om att den även i fortsättningen bör gå vartannat år.

– Det är stora investeringar kring en mässa. Därför är det viktigt att inte trötta ut branschen, utan satsa på en riktigt bra samlingsplats vartannat år, menar Max Rasmussen försäljningschef GMR Maskiner.
 
Bakgrundsfakta;

MaskinLeverantörernas Grönytesektion utgörs av följande medlemsföretag:

Epton Trading AB
GMR Maskiner A/S
Grönytemaskiner AB
GGP Sweden AB – Stiga
GGP Sweden AB – Belos Division
Hako Ground & Garden AB
H.C. Petersen Sverige AB
Husqvarna AB
Lindströms i Lomma AB
P Olssons i Linderöd AB
MI - Maskinhandler Indkøbsringen A.M.B.A.
Svenningsens Turf Care AB
Svenska John Deere AB
Vagnsteknik i Karlshamn AB

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.