Följ Elmia AB

Dags för 4-åriga dressyrhästarna att kvala till Elmia Scandinavian Horse Show!

Pressmeddelande   •   Apr 27, 2018 14:17 CEST

Foto: Haide Westring

Snart kan de 4-åriga dressyrhästarna påbörja sin resa mot Elmia Scandinavian Horse Show. Inför årets tävlingar, som går av stapeln 10 – 14 oktober, har vi glädjen att presentera flera nyheter.

Kvalen avgörs i ”Dressyrprogram för 4-åriga hästar 2008”. Vi har utökat antalet kvalplatser till sex. Och under finalomgång två kommer hästarna att ridas och bedömas av en testryttare. Dessutom kommer både kval och final att gå på samma arena, ett önskemål från flera ryttare.

Vem testryttaren blir, kommer att avslöjas lite längre fram.

– Det känns jättespännande att vi kommer att ha en testryttare på plats i årets final, säger Mia Åsebrant, tävlingsledare för dressyren på Elmia Scandinavian Horse Show.

– Det vi kan avslöja är att det kommer att vara en internationellt erkänd testryttare, säger Sylve Söderstrand, en av arrangörerna för tävlingen.

Även de 7-åriga dressyrhästarna kan påbörja sina kval nu.
5- och 6-åringarna som ingår i Agria Star of Tomorrow är sedan tidigare i full gång med sina kval.

Mer information om regler, upplägg och anmälan hittar du här:

https://www.elmia.se/scandinavian-horse-show/for-tavlande/

Frågor ställs till Mia Åsebrant på
Epost: frkasebrant@hotmail.com Tel: 0730-80 73 25Elmia Scandinavian Horse Show anordnas 10-14 oktober av Elmia AB och Scandinavian Horse Event Production AB.

Scandinavian Horse Event Production är ett eventföretag som drivs av Lisen Bratt Fredricsson, Sylve Söderstrand och Jana Wannius.

Elmia AB är ett av Nordens ledande mässföretag och arrangerar årligen mässor inom en rad affärsområden, inklusive kongresser, konferenser och event.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.