Följ Elmia AB

Elmia belönar framgångsrika utställare med nytt pris

Pressmeddelande   •   Feb 15, 2019 10:00 CET

Lotta Frenssen VD Elmia, Mikael Jansson VD Fairlink

Nu ska de mest framgångsrika och kreativa Elmiautställarna belönas. Genom det nyinstiftade priset Exhibitor of the year Awards vill Elmia och Fairlink ta mässdeltagandet till nya höjder.

– Med det här priset vill vi skapa förebilder och inspirera utställare att nyttja alla möjligheter som ett mässdeltagande innebär. Allt för att maximera return on investment för både utställare och besökare, säger Lotta Frenssen, vd på Elmia.

Utställarna på Elmias mässor blir allt bättre på att utnyttja mässornas alla möjligheter. För att lyfta det till en ännu högre nivå har Elmia tillsammans med mässutbildningsbolaget Fairlink inrättat priset Exhibitor of the year Awards. Priset är uppdelat i tre olika kategorier.

Tävlingen pågår årligen från 1 december till 1 december. De första priserna delas ut i januari 2020. Alla kan nominera kandidater från alla de mässor som arrangeras på Elmia.
För att nominera, gå in på www.fairlink.se

Bland de inkomna nomineringarna väljer sedan Fairlink ut fem slutkandidater i varje kategori som får möjlighet att komplettera med ytterligare information.
Nästa steg är att en jury sedan utser tre vinnare som utöver utmärkelsen även får välja en personal- eller kundaktivitet på Elmia, till ett värde av max 65 000 kronor.

– På Elmia görs det affärer för otaliga miljarder kronor varje år. För att sticka ut i mängden krävs kreativitet och idérikedom och det är den vi vill premiera, säger Mikael Jansson, vd på Fairlink.

– Även om samhället förändras kontinuerligt spelar mässor en oerhört viktig roll för företag och organisationer. Digitaliseringen i kombination med det personliga mötet ger en spännande mix, säger han.


Exhibitor of the year Awards

De olika kategorierna är:

Årets publikdragare/Crowd magnet of the year: Utställare som genom att arbeta aktivt med inbjudningar både har fått många besökare att komma till mässan samt till den egna utställningen.

Årets nytänkare/Innovator of the year: Utställare som använt mässmediet på ett både kreativt och nydanande sätt med ett högt ROE (Return on event) som resultat.

Årets hållbarhetstänk/Sustainable exhibitor of the year: Utställare som genom hela sitt deltagande har haft ett medvetet och konsekvent hållbarhetstänk som dessutom resulterat i ett högt ROE.


Jury:

Bengt Spjuth, Mediaspjuth
Carolina Axelsson, Elmia
Johan Fritz, Jönköping municipality
Lotta Frenssen, Elmia
Mikael Jansson, Fairlink
Per Frankelius, Linköping University
William Axelsson, FC Gruppen.

Elmia AB är ett av Nordens ledande mässföretag och arrangerar årligen olika mässor inom en rad affärsområden, inklusive konferenser, kongresser och event.

Som mötesplats har Elmia en offensiv position - mitt bland människor och företag som antingen har eller söker nya idéer, produkter och tjänster. Vi nöjer oss inte med att bara vara uppdaterade med allt som händer i din bransch. Vi vill inspirera, sporra och driva på utvecklingen. Räkna med Elmia som en aktiv partner i din värld.

www.elmia.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.