Följ Elmia AB

Förändringar inom Elmias skogssektor

Pressmeddelande   •   Okt 07, 2015 15:23 CEST

En mångårig medarbetare inom bland annat Elmias skogsmässor, Torbjörn Johnsen, har nu beslutat att göra något annat.

– Elmia har utvecklat en fantastisk position som världsledande inom skogsmässor. Jag har haft förmånen att få jobba många år på ett härligt företag med intressant och utvecklande verksamhet och med trevliga kollegor. Det har varit en lång resa och den har varit stimulerande, utvecklande och utmanande. Som alla resor har även denna ett slut och efter moget övervägande har jag nu bestämt mig för att göra något annat här i livet, säger Torbjörn Johnsen.

Torbjörn Johnsen har arbetat 24 år på Elmia och senast haft rollen som chef för den nya avdelningen Development, att ta Elmia mot digital utveckling.

­– Jag vill tacka Torbjörn för alla år på Elmia och för ett utomordentligt arbete där han genom många år har lotsat skogsektorn till en ledande position både nationellt och internationellt, och senast nu haft andra roller i företaget, både som marknads- och kommunikationschef och som chef för Development. Skogssektorn är mycket spännande och står sig stark med vårt mässteam i ryggen. Vi kommer nu att söka både internt och externt efter en business manager för skogen till detta mässteam, en tjänst som blir ett mycket stimulerande och utvecklande uppdrag, säger Robert Sumberesi, vd för Elmia AB.

Torbjörn Johnsen lämnar sin tjänst i slutet av december, Elmia AB.

För mer information om Elmia och Elmia skogsmässor kontakta Robert Sumberesi, vd, Elmia AB, tel. 036-15 20 18 eller mail: robert.sumberesi@elmia.se

Elmia AB är ett av Nordens ledande mässföretag och arrangerar årligen olika mässor inom en rad affärsområden, inklusive konferenser, kongresser och event. Som mötesplats har Elmia en offensiv position - mitt bland människor och företag som antingen har eller söker nya idéer, produkter och tjänster.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.