Följ Elmia AB

Golfen gör storsatsning på Elmia Park

Pressmeddelande   •   Apr 09, 2013 15:31 CEST

Branschmässan Elmia Park blir, återigen, en viktig angelägenhet för golfen. Både Svenska Golfförbundet och SGA, Swedish Greenkeepers Association, är nu klara samarbetspartner till mässan som hålls i september.

Elmia Park – branschmässan för grönytor och utemiljöer – blir en viktig mötesplats för golfen. Svenska Golfförbundet var klara samarbetspartner redan tidigare. Men nu har också SGA tecknat samarbetsavtal med mässan.

– Det känns jätteroligt att de återvänder till Elmia efter ett par års frånvaro. Att de dessutom har tecknat avtal för både 2013 och 2015 års mässor gör att vi kan säkerställa en långsiktig satsning på golfen, säger Maria Lindsäth, mässans projektledare.

­För besökarna innebär detta att det finns massor att hämta när det gäller utrustning och kunskap kring grönytor och golfbaneskötsel. På utställningen kan besökaren se de senaste maskinerna, tjänsterna och redskapen och det blir också föreläsningar med golf som tema. 

Fakta

Elmia Park arrangeras vartannat år och hålls nästa gång 24–26 september 2013 på Elmia i Jönköping.

Mässan riktar sig till alla som anlägger, renoverar och vårdar grönytor och utemiljöer.


Elmia Park är den viktigaste mötesplatsen för alla som arbetar med utemiljöer och deras leverantörer genom att vara en marknadsplats, mötesplats och social upplevelse.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.