Följ Elmia AB

Marina Mattsson vinnare av Grand Prix Kür

Pressmeddelande   •   Okt 30, 2016 20:27 CET

Med 73.792% tog Marina Mattsson hem segern tillsammans med hästen Beckham. Foto: Haide Westring.

Under söndagseftermiddagen var det dags för den stora höjdpunkten i dressyrarenan under Elmia Scandinavian Horse Show. Elitryttarna visade upp sina kürprogram i FEI Grand Prix Kür. Det var en härlig stämning i arenan med slutsåld läktare och fullt med folk ståendes runt banan när klassens 15 ekipage red sina program.

Domarna för klassen var Magnus Ringmark, Lena Mårtensson och Eva Axelsson och klassen presenterades av Agria Djurförsäkringar.

Ryttarna bjöd publiken på många vackra ritter och det var jämnt i resultatlistan. Med 73.792% tog Marina Mattsson hem segern tillsammans med hästen Beckham. Andraplatsen knep Malin Rinné med hästen Scharmeur med 73.792%

– Det känns helt makalöst jag kunde inte avsluta på ett bättre sätt än så här. Jag är väldigt nöjd med ritten och positivt överraskad av hela evenemanget. Det märks att man har koll här, säger den lyckliga vinnare Marina Mattson. 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.