Följ Elmia AB

Mer närproducerat och ny matleverantör för Elmia

Pressmeddelande   •   Maj 28, 2018 14:00 CEST

Från FC Gruppen: Catrin Bohman Axelsson, ekonomiansvarig, Håkan Axelsson vd, William Axelsson driftansvarig samt Lotta Frenssen vd för Elmia AB.

Elmia har tecknat avtal med FC Gruppen som ny leverantör av restaurang- och cateringtjänster. Avtalet, som gäller från den 1 januari 2019, innebär att det kommer bli mer fokus på närproducerad mat och dryck på Elmias mässor och event.

– Elmia är en lokal, regional aktör med nationella och internationella besökare och avtalet med FC Gruppen innebär att vi långsiktigt utvecklar vårt tjänsteutbud. Tillsammans med FC Gruppen vill vi sprida den småländska matkulturen på ett aktivt och upplevelseorienterat sätt, säger Lotta Frenssen, vd för Elmia AB.

– Att få knyta detta samarbete med Elmia och tillsammans utveckla matkultur och upplevelsen kring den känns fantastiskt roligt. Efter över 40 år i branschen är det extra kul att ha fått detta förtroende och jag ser det som ett kvitto på det arbete vi alla inom företaget lägger ner, säger Håkan Axelsson, vd och ägare av FC Gruppen.

Förstärka helhetsupplevelsen

FC Gruppen är ett Jönköpingsbaserat familjeföretag som grundades 1993. Företaget är verksamt inom catering, event, konferens och restauranger och genomför som ett av Sveriges största cateringföretag varje år runt 4 000 uppdrag. FC Gruppen driver sex anläggningar samt FC Event, FC Production och FC Bryggeri.

FC Gruppen ska driva samtliga restauranger och catering inom Elmias lokaler, och planerar i och med det nya avtalet också att flytta delar av sin organisation till Elmia och Rosenlundsområdet.

– Maten blir allt viktigare i möten mellan människor och är en central del av helhetsupplevelsen på Elmia. Vi är övertygade om att FC Gruppen är rätt partner för att förstärka detta genom att spegla regionen med högkvalitativ och närproducerad mat och dryck, säger Lotta Frenssen.

För mer information kontakta:

Lotta Frenssen, vd Elmia AB, tel: 036 - 15 20 38

Håkan Axelsson, vd FC Gruppen, tel: 036 - 30 54 11

Elmia AB är ett av Nordens ledande mässföretag och arrangerar årligen olika mässor inom en rad affärsområden, inklusive konferenser, kongresser och event.

Som mötesplats har Elmia en offensiv position - mitt bland människor och företag som antingen har eller söker nya idéer, produkter och tjänster.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.