Följ Elmia AB

Ny mässansvarig på Elmia Subcontractor 2019

Pressmeddelande   •   Nov 09, 2018 14:01 CET

Elmia Subcontractor fortsätter stärka sin position som norra Europas ledande underleverantörsmässa för tillverkningsindustrin. Ny i teamet för mässans ledning är Gabriella Banehag, som kommer till Elmia med gedigen industriell bakgrund samt med nationell såväl som internationell erfarenhet.

Gabriella Banehag blir ny mässansvarig på Elmia Subcontractor från och med februari 2019. Hon arbetar idag som Customer Relations Manager på Fordonskomponentgruppen, FKG.

- Detta är en mycket positiv rekrytering. Gabriellas erfarenheter, kompetens och nätverk är värdefulla komponenter i den kontinuerliga utvecklingen av Elmia Subcontractor såväl som till Elmia i stort. FKG är sedan länge en viktig partner till Elmia och Gabriella kommer bli en värdefull brygga till fortsatt och utvecklat partnerskap mellan Elmia och FKG, säger Lotta Frenssen, vd på Elmia.

- Elmia Subcontractor är en mycket attraktiv marknadsplats. Möjligheten att fortsätta driva utvecklingen av norra Europas ledande underleverantörsmässa känns mycket spännande och stimulerande. Branschen liksom mässan står inför en intressant framtid. Jag kan bidra med min erfarenhet av att arbeta med underleverantörer, deras situation och framtidsbehov, säger Gabriella Banehag.

- Elmia har sedan länge ett positivt samarbete med FKG. Med Gabriella som mässansvarig på Elmia Subcontractor ser jag möjligheter att ytterligare utveckla möten och affärer med Elmia och därmed också FKGs position som ledande branschorganisation för underleverantörer till fordonsindustrin, säger Fredrik Sidahl, vd, FKG.

För mer information, kontakta:
Lotta Frenssen, vd, Elmia AB
lotta.frenssen@elmia.se, 036-15 20 00

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.