Följ Elmia AB

Ny projektledare lyfter det personliga mötet

Pressmeddelande   •   Feb 01, 2019 08:30 CET

Markus Börrisson

Markus Börrisson är ny projektledare för fyra av mässorna inom Elmia Produktionsmässor. Han kommer närmast från en tjänst som programansvarig på RISE SWECAST. Nästa gång Elmia Produktionsmässor arrangeras är 12–15 maj 2020.

I en värld där digital kommunikation tar allt större plats blir det personliga mötet än viktigare. En utmaning som gjorde att Markus Börrisson lockades till Elmia Produktionsmässor.

— Den tiden är förbi när man åkte på mässa för att strötitta lite. Nu är besökarna väl förberedda och har tydliga mål med sitt besök. Det personliga mötet är då enormt viktigt för att få nya inspel och ny kunskap om omvärlden. Samtidigt som vi på Elmia ska använda den digitala tekniken för att göra mässupplevelsen så skräddarsydd som möjligt för varje besökare, säger han. 

Markus Börrisson har en gedigen bakgrund inom industrin och har en ingenjörsexamen med inriktning industriell ekonomi och produktion från Tekniska Högskolan i Jönköping. Han har tidigare jobbat inom produktion på Husqvarna och flera år på deras globala utvecklingsavdelning.

— Drivkraften för mig har alltid varit att bygga nya kontaktnät och på RISE SWECAST gjorde jag det som ansvarig för deras industrinätverk. Det är också en av mina främsta styrkor, att jag har lätt för att skapa relationer oavsett nivå. Mässorna är inte bara till för företagsledare utan har något för alla inom industrin. 

Till Elmia Produktionsmässor hör Elmia Plåt, Elmia Automation, Elmia Svets och Fogningsteknik, Elmia Polymer, Elmia Verktygsmaskiner samt Elmia 3D. Första gången samtliga mässor arrangerades samtidigt var 2018 och då samlades 480 utställare från Sveriges tillverkningsindustri.

— Just nu pratar alla om en avmattning efter år av högkonjunktur. Vilket gör det viktigare än någonsin att synas, hitta nya kunder och vara nyfiken kring möjligheterna inom industrin i Sverige. Arenan för detta är Elmia Produktionsmässor, säger Markus Börrisson. 

Projektledare för mässorna inom Elmia Produktionsmässor är Markus Börrisson (Elmia Automation, Elmia Svets och Fogningsteknik, Elmia Plåt och Elmia Polymer), Ann Kittendorff (Elmia Verktygsmaskiner) och Andreas Eriksson (Elmia 3D).

För mer information, kontakta:

Markus Börrisson, projektledare

markus.borrisson@elmia.se, 036-15 20 21

Elmia - mässarrangören i Jönköping

Elmia AB är ett av Nordens ledande mässföretag och arrangerar årligen olika mässor inom en rad affärsområden, inklusive konferenser, kongresser och event.

Som mötesplats har Elmia en offensiv position - mitt bland människor och företag som antingen har eller söker nya idéer, produkter och tjänster. Vi nöjer oss inte med att bara vara uppdaterade med allt som händer i din bransch. Vi vill inspirera, sporra och driva på utvecklingen. Räkna med Elmia som en aktiv partner i din värld.

http://www.elmia.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.