Följ Elmia AB

Pressinbjudan: Svenska världseliten och morgondagens stjärnor samlas på Elmia

Pressmeddelande   •   Okt 04, 2018 15:40 CEST

Den 10-14 oktober flyttar åter ryttareliten och hästarna in på Elmia för ett av Sveriges största ridsportsevent, Elmia Scandinavian Horse Show. Unghästtävlingar i hoppning och dressyr, Volkswagen Grand Prix med flera av våra svenska VM-ryttare och spännande clinics med stjärnor som Carl Hedin, Stephanie Holmén och Therese Nilshagen. Detta är bara några av höjdpunkterna i programmet som dessutom innehåller stor show med världsstjärnan Tobbe Larsson, riddarspel, duellhoppning samt ett världsrekordförsök.

Tävlingarna i dressyr och hoppning blandas dessutom med flera andra stora arrangemang såsom den uppskattade auktionen Swedish Select Horse Sales där många framgångsrika hästar en gång sålts. Under lördagen arrangerar Agria en stor ungdomsdag där alla besökare får möjlighet att träffa och lyssna på elitryttare och experter som delar med sig av sina erfarenheter och tips för framgång.

Under samma tak finns också över 100 utställare på plats som erbjuder ett brett sortiment som på olika sätt rör ridsporten och dess livsstil.

På pressträffen fredagen den 12 oktober kl. 13.00 deltar några av hopp- och dressyrelitryttarna såsom bland annat Peder Fredricson, Stephanie Holmén och Therese Nilshagen på länk från Tyskland. Fler ryttare som deltar på pressträffen kommer att presenteras efter hand.

Efter pressträffen finns det möjlighet för enskilda intervjuer med ryttarna.

Pressträff, onsdagen den 10 oktober kl 13.00 - Lisen Bratt Fredricson, Sylve Söderstrand och Jana Wannius berättar om eventet.

Här kan du se programmet i sin helhet: http://www.elmia.se/scandinavian-horse-show/Program/

Välkommen till Elmia i Jönköping!

Ackreditera dig till mässan här http://www.elmia.se/scandinavian-horse-show/For-press/Pressackreditering/. Har du redan ackrediterat dig mejla gärna annika.lindskog@elmia.se om ni kommer medverka på pressträffen.

Presskontakt: Karin Sjögren, 070-534 53 60.

Elmia Scandinavian Horse Show anordnas 10-14 oktober av Elmia AB och Scandinavian Horse Event Production AB.
Scandinavian Horse Event Production är ett eventföretag som drivs av Lisen Bratt Fredricsson, Sylve Söderstrand och Jana Wannius.
Elmia AB är ett av Nordens ledande mässföretag och arrangerar årligen mässor inom en rad affärsområden, inklusive kongresser, konferenser och event.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.