Följ Elmia AB

Pressinbjudan: Välkommen till camparnas nyårsafton

Pressmeddelande   •   Aug 22, 2016 09:05 CEST

Den 7-11 september är det åter igen dags för Elmia Husvagn Husbil. Mässan blir bättre än någonsin – och längre, fyra blir fem dagar härlig campingfest! Över 35 000 besökare väntas komma till säsongens final. Välkommen till mässan och till vår presskonferens onsdagen den 7 september.

Intresset för att campa har ökat stadigt de senaste åren. Det har även visat sig under mässan då det varit högt tryck under helgen. Av den anledningen utökas nu mässan med en extra dag, i år öppnar Elmia Husvagn Husbil redan på onsdagen.

Även i år är mässan fullbokad ut. Här finns i stort sett hela utbudet på den svenska marknaden på plats för att presentera sina nya modeller och utrustning. Elmia Husvagn Husbil är för de flesta aktörer startskottet på nästa säsong och är en viktig värdemätare på hur branschen mår.

Utöver det samlade utbudet av husvagn och husbils så finns det ett omfattande aktivitetsprogram för de över 10 000 människor som bor på mässområdet.

På presskonferensen onsdagen den 7 september, kl. 11.00 redovisas en färsk prognos om hur branschen ser på framtiden och visar hur branschen har förändrats under de senaste åren.

Välkommen till Elmia i Jönköping!

Ackreditera dig till mässan och anmäl dig till presslunchen här. Sista anmälningsdag till presslunchen är måndag 5 september.

Pressaktiviteter onsdagen 7 september:

Kl 11.00 Presskonferens, Elmias presscenter, Lobby Nord

Ca kl 12.00 Presslunch (direkt efter presskonferensen) 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.