Följ Elmia AB

Pressinbjudan: Välkommen till den nordiska borrbranschens självklara mötesplats!

Pressmeddelande   •   Maj 03, 2017 14:14 CEST

Den 11–12 maj är det återigen dags för den nordiska borrbranschen att mötas på Elmia NordDrill, på Elmia i Jönköping. Mässan innehåller en utomhusdel för maskindemonstrationer och en utställningsdel inomhus. Här arrangeras också intressanta seminarier och branschfest. Sammantaget blir Elmia NordDrill ett ”torg” av möten, människor, nyheter, kunskap och affärer med en gemensam nämnare; borrbranschen i Norden.

Nyhet för i år! Mässan utökar nu också sina intresseområden genom ett samarbete med Svensk Grundläggning.

Välkommen till vår presslunch torsdagen den 11 maj kl. 12.00 på Elmia.
Vi möts upp i informationen Entré Nord och går tillsammans till lunchen.

För fullständigt program besök www.elmia.se/norddrill. Sista datum för anmälan till presslunchen är onsdagen den 10 maj. Anmälan görs på www.elmia.se/NordDrill/For-press/Pressackreditering/.

För mer information kontakta:
Annika Brandin, projektledare, tel. +46 (0)36 15 20 05, annika.brandin@elmia.se

Välkommen!

Elmia AB är ett av Nordens ledande mässföretag och arrangerar årligen olika mässor inom en rad affärsområden, inklusive konferenser, kongresser och event.

Som mötesplats har Elmia en offensiv position - mitt bland människor och företag som antingen har eller söker nya idéer, produkter och tjänster. Vi nöjer oss inte med att bara vara uppdaterade med allt som händer i din bransch. Vi vill inspirera, sporra och driva på utvecklingen. Räkna med Elmia som en aktiv partner i din värld.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.