Följ Elmia AB

Pressinbjudan: Välkommen till Elmia Städ!

Pressmeddelande   •   Sep 15, 2015 12:16 CEST

Vem blir årets Städare? Och vem blir Årets Golvprofil? För tredje gången bjuder vi in till Elmia Städ, Nordens största mässa för städbranschen. Och vi lovar att det finns extra mycket att göra rent hus med på årets mässa den 22-24 september!

Elmia Städ arrangeras tillsammans med Städbranschen Sverige, som sedan 2013 är en rikstäckande branschorganisation som samlar verksamhet och intresse för rena, hygieniska, lättskötta och vårdade fastigheter. Bland organisationens viktigaste frågor finns exempelvis att arbeta för en vit bransch utan svartjobb, påverka miljöarbetet och verka för jämställdhet och integration.

De viktiga branschfrågorna kommer också att märkas bland de många seminarierna på Elmia Städ.

Polisen i Västra Götaland talar och informerar om ”Människohandel i branschen” tisdagen den 22 september kl. 13.00.

Skatteverket talar och informerar om ”Ekonomisk brottslighet i branschen” onsdagen den 23 september kl. 13.00.

Du hittar hela seminarie- och scenprogrammet för Elmia Städ här: http://www.elmia.se/stad/For-besokare/Scen--och-seminarieprogram/

Missa inte heller utdelningen av priserna Årets Städare och Årets Golvprofil, som sker på Städ-scenen tisdagen den 22 september kl. 16.30!

Elmia Städ arrangeras i år tillsammans med Elmia Fastighet och Elmia Park – tre mässor blir en med över 300 utställare och samma tankar om att skapa en hållbar stad. Du har tillgång till alla mässorna under ditt besök, och då kan du också se hur de tre branscherna på olika sätt hör ihop och hur nya viktiga synergier uppstår.

Välkommen till Sveriges största mötesplats för alla som arbetar med rengöring och hygien!

Ackreditera dig till Elmia Städ här: http://www.elmia.se/stad/For-press/Pressackreditering/

Läs mer om Elmia Städ här: http://www.elmia.se/stad

För mer information om Elmia Städ kontakta Henrik Landén, mässansvarig, tel: 036-15 22 51 

Elmia AB är ett av Nordens ledande mässföretag och arrangerar årligen olika mässor inom en rad affärsområden, inklusive konferenser, kongresser och event. Som mötesplats har Elmia en offensiv position - mitt bland människor och företag som antingen har eller söker nya idéer, produkter och tjänster.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.