Följ Elmia AB

Succén fortsätter även 2013

Pressmeddelande   •   Nov 23, 2011 13:53 CET

Mindre än två månader har gått sedan portarna stängdes till Elmia Park & Golf 2011. Men redan nu är det klart att samarbetet mellan Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation och mässan fortsätter över 2013.

– Elmia Park & Golf är en utmärkt arena där vi kan nå ut med nyheter och annan värdefull information till en bredare målgrupp inom Svenska kyrkan. Responsen på de seminarier som vi genomförde på årets mässa överträffade våra målsättningar med råge. Det var en fullständig succé, säger Eva Grönwall, kyrkogårdskonsulent på Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation.

 Även branschens leverantörer är positiva till att samarbetet fortsätter.
– Elmia Park & Golf är den mässa vi satsar mest på. Därför är vi angelägna om att alla segment i branschen ska ha en naturlig hemvist här. Kyrkogårdsförvaltningarna är en viktig målgrupp och jag är övertygad om att en kombination av intressanta aktiviteter och en stark produktutställning lockar extra många besökare, säger Lasse Öberg, VD för Svenningsens Turf Care AB.

På Elmia arbetas det intensivt med utvärderingsarbetet efter årets Elmia Park & Golf. Vissa slutsatser är dock redan dragna. Mässans produktchef, Marcus Haraldsson förklarar.

- När vi frågar besökarna om vad de vill ha ut av ett besök på mässan är inspiration ett vanligt förekommande svar. Genom samarbeten som det vi har med bl a Svenska kyrkans arbetsgivar- organisation kan vi skapa aktiviteter i syfte att inspirera, i det här fallet besökare från kyrkogårdsförvaltningar i sitt dagliga arbete. Att redan nu ha säkerställt fortsatt samarbete känns mycket bra. Nu sätter vi full fart mot en ny succé på Elmia Park & Golf, 24 – 26 september 2013.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.