Följ Elmia AB

VÅREN ÄR PÅ VÄG!

Pressmeddelande   •   Feb 24, 2015 16:08 CET

Den 24–26 april kommer våren till Jönköping. Då är det premiär för Elmia Vårsalong med temat hem, kök och trädgård. Trender, nyheter och inspiration om mat, dryck, inredning och utemiljöer – allt på samma plats!

De två mässorna Hem & Villa och Mitt Kök får vid sin premiär i Jönköping sällskap av Elmia Trädgård, en inspirationsmiljö full av goda gröna idéer. Intresset för trädgård, odling och utemiljö växer hela tiden och Elmia Trädgård vänder sig till alla som är nyfikna på trender och nyheter, sådant som sätter fart på den egna skaparlusten i trädgården, på balkongen, altanen eller kolonilotten.
– Med Elmia Vårsalong vill vi skapa en riktigt bra, spännande och återkommande publikhelg på Elmia. Och att då börja med mat, dryck, hus, hem och trädgård ger en bred bas som bör locka många besökare. Här finns något för alla, säger Jörgen Nyström, projektledare för Elmia Vårsalong och ansvarig för Elmias publika mässor och evenemang.

Närproducerat med kvalitet
Mitt Kök och Hem & Villa är etablerade mässor som också arrangeras i Stockholm och Göteborg. De lockar med sitt innehåll och sin inriktning en stor publik. Mitt Kök är Nordens största konsumentmässa för mat, dryck och köksutrustning. I Jönköping bjuder mässan på scenframträdanden, smakprovningar och matprofiler – med fokus på närproducerat och hantverksmässig produktion av hög kvalitet. Se, smaka, lyssna och upplev mat och dryck!
Hem & Villa är Sveriges största boendemässa med inspiration och expertrådgivning för hela hemmet, en komplett mötesplats för alla som ska renovera, bygga om eller vill ha tips och idéer. Produkter, former, färger, material och utrustning – nya perspektiv och upplevelser för alla sinnen!
Mitt Kök och Hem & Villa arrangeras i samarbete med Stockholmsmässan.

Vad kan man förvänta sig som besökare på mässorna?
– Mitt kök bjuder på smaker och provningar, Elmia Trädgård ger inspiration och till Hem & Villa tar du med dina skisser och bilder för att kostnadsfritt få expertrådgivning, säger Jörgen Nyström.
Varmt välkommen till tre sköna arrangemang som alla tillsammans spirar av vårkänslor!

För mer information kontakta:
Jörgen Nyström, projektledare
för Elmia Vårsalong, 036-15 22 30

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.