Följ Elmia AB

Vacker ritt gav Ida-Linn Lundholm och Dragon Welt segern

Pressmeddelande   •   Okt 27, 2016 19:52 CEST

Ida-Linn Lundholm med hästen Dragon Welt rider ärevarv. Foto: Haide Westring

Under torsdagen avgjordes finalen för 4-åriga hästar i dressyrarenan på Elmia Scandinavian Horse Show. De sex bästa hästarna från onsdagens kval red ”program för fyraåriga hästar”. Ida-Linn Lundholm som också fick bästa bedömning i kvalet tog hem segern.

Efter sin ritt fick varje ekipage ett muntligt omdöme från domarna i klasserna som var Maria Colliander, Lena Mårtensson och Magnus Ringmark. Klassen presenterades av Tidningen Ridsport. Efter en oerhört vacker ritt vann Ida-Linn Lundholm med hästen Dragon Welt på hela 93.800%. Tvåa blev Anna Svanberg och Feine Dame på 89.400%.

- Vi är jättenöjda, jag var uppe i himlen under ritten. Det är en fantastisk häst som ger en fantastisk känsla, kul att publiken och domarna såg detta också. Häftigt att vara på en stor arena där han ändå var så cool och skötte sig så bra, säger vinnaren Ida-Linn Lundberg om sin ritt och sin häst.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.