Följ Elmia AB

Pressinbjudan: Välkommen till Nordens största arrangemang för campare!

Pressmeddelande   •   Aug 28, 2015 13:33 CEST

Den 10-13 september slår vi åter igen upp portarna till Elmia Husvagn Husbil, mässan som varje år lockar 35 000 – 40 000 besökare till Jönköping för att se premiären på nästa års modeller. Välkommen till mässan och till vår presskonferens onsdagen den 9 september!

Även i år är Elmia Husvagn Husbil fullbokad med 150 utställare. I stort sett alla leverantörer på den svenska marknaden finns på plats för att presentera sina nya modeller och utrustning. Elmia Husvagn Husbil är för de flesta aktörer också startskottet på nästa säsong och en viktig temp- och värdemätare på branschen.

På presskonferensen onsdagen den 9 september, kl. 11.00 redovisas en färsk prognos om hur branschen ser på framtiden. Vi visar också hur branschen har förändrats de senaste åren och hur de nya trenderna ser ut.

Välkommen till Elmia i Jönköping!

Ackreditera dig till mässan på www.elmia.se/husvagn, senast 8 september.

Pressaktiviteter onsdagen 9 september:

Kl. 11.00 Presskonferens, Elmias Presscenter, Lobby Nord

Ca kl. 12.00 Presslunch (direkt efter presskonferensen)

För mer information kontakta Alexandra Rönnqvist, kommunikationsansvarig för Elmia Husvagn Husbil, tel: 036-15 22 15

Elmia AB är ett av Nordens ledande mässföretag och arrangerar årligen olika mässor inom en rad affärsområden, inklusive konferenser, kongresser och event.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.