Följ Elmia AB

KABE fortsätter nå oanade höjder

Nyhet   •   Sep 06, 2017 17:11 CEST

Tvåvåningshusvagnen från KABE har redan gjort succé på nätet. Nu kan du se den unika vagnen på Elmia Husvagn Husbil – och ta dig en titt inuti.

Imperial Tower 880 är en specialbyggd version av den premiumutrustade Imperial 880. Husvagnen är 26 kvadratmeter stor med en terrass på taket. Trots den unika utformningen är husvagnen fullt möjlig ta ut på vägarna.

– I vagnen finns förstås också en hel del intressant extrautrustning. Flera av våra större leverantörer har varit med och bidragit med sina senaste och mest exklusiva produkter, säger Jonas Svensson, utvecklingschef på KABE.

Den unika husbilen presenterades i samband med att KABE firade 60-årsjubileum i augusti. Nu visas den i företagets monter på Elmia Husvagn Husbil.

Och det är många som är nyfikna på den unika husvagnen.

– Det är helt otroligt. Om vi slår ihop alla delningar om den på sociala medier är vi uppe i 4–5 miljoner visningar, säger Pia Weinz-Karlsson, reklamchef på KABE.

Det är tredje gången som KABE byggt en tvåvåningshusbil. Den senaste versionen kom för tio år sedan när företaget firade 50 år.
– Det är en husvagn som fortfarande är i bruk och som fortsätter att väcka stor uppmärksamhet runt om i världen, bland annat i sociala medier, säger Jonas Svensson.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.