Följ Elmia AB

Ny projektledare för VA-mässan och Elmia Avfall & Återvinning

Nyhet   •   Sep 04, 2017 11:16 CEST

Hallå Johanna Rahm, ny projektledare för VA-mässan och Elmia Avfall & Återvinning 25-27 september 2018, hur känns det på nya jobbet?

– Det ska bli fantastiskt roligt och spännande, det handlar ju om branscher med både stora utmaningar och framtidsvisioner. Jag har arbetat på Elmia i några år med alltifrån vår konferensverksamhet till hotellbokningar och mässor, nu får jag fokusera på våra samhällsbyggande mässor vilket ska bli utmanande och väldigt roligt.

Hur vill du jobba med mässorna?

– Det viktigaste för oss är att jobba nära branscherna, lyssna och vara uppmärksamma på vad utställarna och besökarna vill. Det handlar om allt från utbudet på mässgolvet till de seminarier och andra programpunkter som finns runt mässorna.Båda mässorna är delar av den cirkulära ekonomin och ett hållbart samhälle. De berör olika delar, men det finns många beröringspunkter som gör att vi samlar dem under samma tak men i olika delar av anläggningen. Jag och mina kollegor ser fram mot att vara med och skapa den här mötesplatsen för både utställare och besökare som här kan träffa nya och nuvarande kontakter samt se nyheter inom branscherna.

Vilka frågor brinner du själv för?

– Återvinning av plast och vad vi egentligen ska använda vårt dricksvatten till är två viktiga och väldigt aktuella frågor som är lätta att relatera till både som yrkes- och privatperson. Här finns det mycket att göra och jag tror att information till alla invånare om vad var och en kan göra för att bidra är viktigt.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.