Följ Elmia AB

Ravema har framtiden i sin monter

Nyhet   •   Maj 11, 2016 14:22 CEST

Emelie Plantin, marknads- och kommunikationsansvarig på Ravema

Bra tryck och många nyfikna besökare. Så beskriver Emelie Plantin, marknads- och kommunikationsansvarig på Ravema, mässans andra dag. Den stora magneten i företagets monter är Mazaks senaste styrsystem Smooth Technology.

  • Som enda Mazak-återförsäljare i Sverige utrustar vi våra kunder för framtiden, säger Emelie Plantin.

Varje år samlar Ravema nya och kommande innovationer inom verkstadsindustrin i sin egen lokala mässa, RavemaExpo i Värnamo. I år fortsätter satsningen på Elmia Verktygsmaskiner, där Ravema har fullt pådrag i sin monter.

Det som lockar mest är det japanska märket Mazaks nya maskin Mazak Integrex i-2005 med styrsystemet Smooth Technology.

  • Maskinen har en snabb programmeringsskärm med touch-screen, en 5-axlig virtuell bearbetning för simuleringsprogram och snabbare rotationsaxelhastighet än dagens styrsystem, säger Emelie Plantin.

Ravema är generalagent i Sverige och Norge för japanska Mazak, som är världens ledande tillverkare av högpresterande maskiner för framför allt skärande bearbetning. Ravema representerar även Hoffman Group i Sverige, Norge och Finland. I montern visas bland annat verktygsmaskiner, mätmaskiner, kringutrustning samt verktyg.

  • Vi vill helt enkelt visa teknologin som våra kunder behöver för att vara utrustade för framtiden. Och Elmia Verktygsmaskiner är den bästa platsen att visa våra produkter på. Äntligen har vi en mässa på hemmaplan. Säger Emelie Plantin.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.