Följ Elmia AB

Här är trädgårdstrenderna för 2019

Pressmeddelande   •   Apr 19, 2018 09:00 CEST

I dag lanserar Elmia Garden Trends trädgårdstrenderna för 2019. Samtidigt presenterar vi vår nya plattform med exklusivt material endast för branschen. En sajt som är fullspäckad med bloggar, trendspaningar och inspiration.

Sajten Elmia Garden Trends 2019 riktar sig till alla som arbetar i trädgårdsbranschen och kan användas som ett affärsverktyg för inspiration och stöd vid inköp.

– Vår nya sajt är framtagen exklusivt för branschen och här presenterar vi trädgårdstrenderna för 2019. Sajten är också en plats för inspiration och ny kunskap, bland annat genom trendspaningar från våra bloggare som arbetar inom olika delar av trädgårdsbranschen, säger Kristin Koefoed, projektledare för Elmia Garden

Trenderna för 2019 har fått namnen Moving with Nature, Happy Gardener och Green Decadence. På Elmia Garden Trends 2019 finns det mer information om trenderna med bland annat växtförslag, färgval och inspirationsbilder.

– Genom trenderna vill vi visa vad som kommer att prägla branschen det kommande året samt ge inspiration inför kommande inköp, säger Kristin Koefoed.

Trenderna för 2019 presenteras av Elmia Garden och har tagits fram i samarbete med Blink, Swedish Fashion Council och trädgårdsdesignern Jan Rundgren.

– Trenderna är framtagna av Sveriges främsta trend- och trädgårdsexperter och kommer att genomsyra Elmia Garden i september. Den digitala lanseringen av trenderna riktar in sig på branschen, medan vi under mässan lägger fokus på att visualisera trenderna i mässhallarna. På så sätt skapar vi en känsla av vad trenderna konkret handlar om och ger samtidigt besökarna en större upplevelse, säger Kristin Koefoed.

Information:

Du registrerar dig till Elmia Garden Trends 2019 på adressen https://www.elmia.se/gardentrends/besokare/Register

När du är registrerad får du exklusiv tillgång till trenderna för 2019 med växtförslag, färgval och inspirationsbilder. Här hittar du även våra bloggare under fliken Trendspaningar.

För mer information kontakta:

Kristin Koefoed, Projektledare, kristin.koefoed@elmia.se, +46 36 15 22 79

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.