Följ Elmia AB

Idag öppnar anmälan till Flower Grand Prix – tävlingen i blomsterbinderi

Pressmeddelande   •   Apr 22, 2020 10:30 CEST

Under trädgårdsmässan Elmia Garden på Elmia i Jönköping, samlas ledande florister både som åskådare och deltagare till tävlingen i blomsterbinderi – Flower Grand Prix. De tävlande får hemliga uppdrag att utföra som presenteras i samband med tävlingen. Det är 20 florister som tävlar och Nicklas Jensen, florsitkonslut, är tävlingsledare. Allt material kommer finnas på plats och man tävlar för sig själv och sin butik.

Nicklas Jensen berättar hur det känns inför årets tävling:

- Det känns spännande och jag ser fram emot att se vilka florister som kommer delta i år. Jag hoppas att alla är sugna på att få komma ut och tävla i höst efter denna tid som har varit i vår.

Han har höga förväntningar då Flower Grand Prix 2019 hade en hög nivå på de tävlande och han ser fram emot att se samma höga nivå i år.

- Jag hoppas på tävlande med mycket kreativitet och att vi får se många olika arbeten med hög kvalité, säger han.

Alla duktiga florister bör anmäla sig, fortsätter Nicklas. Från de unga nytänkande floristerna till veteranerna med mycket erfarenhet. Vi vill se en bredd av deltagare.

Nicklas berättar slutligen hemlighetsfullt att tävlingen kommer innehålla en dos av nytänk.

Var och när? 30 september klockan 9.30 på Elmia Garden, Elmia Jönköping.

Anmälan till Flower Grand Prix görs på elmia.se/garden

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.