Följ Elmia AB

Malin Rinné vann inför fullsatta läktare på Elmia

Pressmeddelande   •   Okt 29, 2016 22:06 CEST

Stämningen var på topp på dressyrarenan när Malin Rinné och Scharmeur red hem vinsten i ALFAB FEI Grand Prix. Av 21 ekipage var det de som var bäst under lördagen på Elmia Scandinavian Horse Show.

Det var fullsatt på läktaren och runt staketen när ALFAB FEI Grand Prix avgjordes på lördagseftermiddagen. 21 ekipage startade i klassen som sponsrades av ALFAB. Domare för klassen var Annette Fransén Iacobaeus, Magnus Ringmark och Lena Mårtensson. Efter flera vackra ritter var det tillslut Malin Rinné och Scharmeur som visade upp en vassare dagsform och vann med 72,133%. Andraplatsen knep Marina Mattsson och Backman som slutade på 70,567%.

- Det är fantastiskt roligt och som jag inte riktigt hade tänkt mig eller räknat med. Det var kul att jag fick ta med mig den fina känslan som jag hade på framridningen in på banan och verkligen kunna rida varje steg. Det var fantastiskt roligt och det man väntar på och vill uppnå, säger en nöjd Malin Rinné.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.