Följ Elmia AB

​Nya chefer på Elmia

Pressmeddelande   •   Maj 19, 2017 09:14 CEST

Den nya produktionschefen Benny Blick var chef för Elmias avdelning Arena och Logistik under åren 2015 – 2016. Han kommer nu tillbaka till en annan tjänst och en ny avdelning.

– Det känns jättebra att få förnyat förtroende. Det är en spännande framtid för Elmia och mycket som ska göras. Jag ser fram mot att fördjupa mig ännu mer i produktionsrollen och utvecklingen av arenan och fastighetsfrågorna, säger Benny Blick.

Benny Blick är 56 år och har civilingenjörsexamen från Chalmers Tekniska högskola i Göteborg, med inriktning maskin och energi. Han började sin bana i byggbranschen och har även arbetat inom kraft/värme-, fastighets- och IT-branschen (affärssystemleverantör). Han har också flera års erfarenhet av arbete i ledande befattning. Benny Blick arbetar i dag som vd för Anebybostäder och väntas tillträda sin nya tjänst på Elmia någon gång under hösten.

Ny ekonomichef för Elmia blir Mattias Hörberg. Mattias Hörberg är 49 år och har bred erfarenhet inom redovisning, rapportering, ekonomistyrning och verksamhetsutveckling. Han kommer närmast från en tjänst som HR-chef på det globala förpackningsföretaget Nefab AB, med huvudkontor i Jönköping.

– Det ska bli mycket roligt. Jag ser fram emot att lära känna bolaget och alla kollegor och att få bidra i Elmias fortsatta utveckling, säger Mattias Hörberg.

Mattias Hörberg väntas tillträda sin nya tjänst den 10 augusti.

– Mattias och Bennys personliga egenskaper och breda arbetslivserfarenheter är ett rejält tillskott till Elmias team. Vi står inför en spännande utveckling där vi bygger vidare på Elmias stabila grund som mötesplats för affärer och nyskapande upplevelser. Elmia fortsätter att vara ett viktigt och drivande nav för Jönköpingsregionen, säger Lotta Frenssen, vd för Elmia AB.

Elmia AB är ett av Nordens ledande mässföretag och arrangerar årligen olika mässor inom en rad affärsområden, inklusive konferenser, kongresser och event.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.