Följ Elmia AB

Pressinbjudan: Husbilsskolan, Gone camping, nyheter och seminarier

Pressmeddelande   •   Aug 29, 2018 07:05 CEST

Nöjda besökare på Elmia Husvagn Husbil förra året.

Den 5 – 9 september är det återigen dags för Nordens största mässa för det mobila livet. Elmia Husvagn Husbil samlar varje år över 36 000 besökare till fem dagar av nyheter, aktiviteter och härligt umgänge på den unika mässcampingen.

Intresset för den mobila livsstilen växer för varje år. Därför har vi valt att satsa på ett kostnadsfritt seminarieprogram för alla som är nyfikna. Vad sägs om mat- och restips med Gone camping eller mer om husbilar och det mobila livet med Husbilsskolan? I vanlig ordning blir det danskvällar, i år med Larz-Kristerz och Black Jack, oktoberfest, räkfrossa och mycket mer.

Utställningsytan är fullbokad och mer därtill, och i stort sett hela utbudet på den svenska marknaden finns att se på plats i form av nya modeller och utrustning.

Välkommen till mässan och till vår presskonferens i presscenter lobby nord onsdagen den 5 september kl. 11.00 med efterföljande lunch. På presskonferensen redovisas årets prognos om hur branschen ser på framtiden och de utvecklingar som skett senaste åren.

Pressackreditering och anmälan till presslunch:www.elmia.se/husvagn/For-press/Pressackreditering/

Här hittar du aktuellt dagsprogram: www.elmia.se/husvagn/For-besokare/dagsprogram/

Elmia AB är ett av Nordens ledande mässföretag och arrangerar årligen mässor inom en rad affärsområden, inklusive kongresser, konferenser och event.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.