Följ Elmia AB

Provkör Komatsu på mässan!

Pressmeddelande   •   Maj 23, 2017 07:50 CEST

​Komatsu Forest planerar att visa flera nya produkter på Elmia Wood. Exakt vilka avslöjas först på mässan.

Komatsu Forest planerar att visa flera nya produkter på Elmia Wood. Exakt vilka avslöjas först på mässan.
– Vi kommer med en ny maskin, nyheter på aggregatsidan och några nya tekniska lösningar, säger Annelie Persson, kommunikationsansvarig på Komatsu Forest.

För Komatsu är Elmia Wood en viktig plats för internationella lanseringar inom skogens område. Därför har de bjudit in kunder och återförsäljare från alla sina marknader, bland annat från USA, Australien och Brasilien.
–Det här är en viktig mässa för oss, framför allt för att träffa våra kunder i Sverige och från hela världen, säger Annelie Persson.

Som en global aktör påverkas Komatsu av många konjunkturer. När det gäller trender i skogsbruket ser läget därför generellt positivt ut, även om det kan skilja mellan olika marknader.

Svenska skogsägare, entreprenörer och skogliga tjänstemän kommer att mötas av en mångnationell monter, med många intressanta inslag även ur ett svenskt perspektiv.

Provkörning på skotarbana

En ständigt återkommande fråga från besökare på skogsmässor är om man får provköra. Svaret är normalt nej, beroende på säkerheten och att det är kundmaskiner som demonstreras. På förra Elmia Wood var Komatsu ett undantag, och ett mycket uppskattat inslag var skotarbanan för provkörning.
– Vi ska erbjuda aktiviteter även den här gången, så svaret är ja, det kommer att finnas möjligheter till provkörning, säger Annelie Persson.

Komatsu Forest kommer till Elmia Wood med hela sitt nuvarande maskinprogram plus nyheter. Än viktigare i en tid då tillgänglighet och kostnader är det som skapar lönsamhet är eftermarknadsprogrammet, som får ett rejält utrymme i montern.

Elmia Wood 7-10 juni
Elmia Wood är världens ledande skogsmässa och arrangeras vart fjärde år utomhus i skogarna söder om Jönköping. Förra Elmia Wood (2013) hade över 500 utställare, 50 000 besökare från hela världen och bevakades av den internationella branschpressen. 7-10 juni 2017 samlas den globala skogsnäringen återigen.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.