Följ Elmia AB

Stephanie Holmén 1:a och 2:a

Pressmeddelande   •   Okt 29, 2016 18:31 CEST

Finalen för 5-åriga hästar avgjordes under lördag förmiddag på Elmia Scandinavian Horse Show. De tjugo bästa ekipagen hoppade en 1.20m bana inför en engagerad publik. Stephanie Holmén, Österlens Ridklubb, ställde upp med tre hästar och hamnade i topp med två av dem.

Publiken på Elmia applåderade fram de unga ekipagen och på prispallens två högsta steg hamnade Stephanie Holmén med hästarna Crusader Ice och Winning Moon. Hon vann och knep andraplatsen efter två felfria rundor med två av hästarna, snabbast var hon tillsammans med hästen Crusader Ice. På andra plats knappt en sekund långsammare placerade hon sig med Winning Moon.

Efter två felfria rundor är Stephanie mer än nöjd med insatsen.

– Det är fantastiskt härligt att få rida på en sådan här arena med det fina underlaget och omgivningen. Hästarna trivs också och det märks. Det är det här man vill göra och jag hoppas verkligen att detta fortsätter och att det kan bli fler tävlingar likt denna i Sverige, säger Stephanie Holmén.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.