Gå direkt till innehåll

Senaste nyheterna

Mallas Ullpellets - Gotlandstillverkad trädgårdsgödning gjord av spillull från får - är segrare i utmärkelsen Elmia Garden Award - Årets Trädgårdsprodukt.

Mallas Ullpellets vinner Elmia Garden Award - Årets Trädgårdsprodukt 2024

Trädgårdsmässan Elmia Garden presenterar härmed vinnaren av Elmia Garden Award - Årets Trädgårdsprodukt 2024: Mallas Ullpellets från Gotland. En naturlig, långsamverkande trädgårdsgödning som endast består av pelleterad spillull från får. Ett lysande exempel på cirkulärt tänkande och att hållbara alternativ varken behöver vara särskilt krångliga, svåra eller dyra för konsumenten.

Kommande event

Elmia - mässarrangören i Jönköping

Elmia AB är ett av Nordens ledande mässföretag och arrangerar årligen olika mässor inom en rad affärsområden, inklusive konferenser, kongresser och event.

Som mötesplats har Elmia en offensiv position - mitt bland människor och företag som antingen har eller söker nya idéer, produkter och tjänster. Vi nöjer oss inte med att bara vara uppdaterade med allt som händer i din bransch. Vi vill inspirera, sporra och driva på utvecklingen. Räkna med Elmia som en aktiv partner i din värld.

http://www.elmia.se